Agenda Cursussen en Workshops

Workshop Spooky2

Vrijdag 30 november 2018 - 10.00 uur - 17.00 uur - 1 dag - 50,00 euro te voldoen bij binnenkomst. Kontant of pin is mogelijk. Koffie en thee inbegrepen. Graag zelf lunchpakket meenemen. Aanmelden vooraf graag per email of per Whatsapp (mobiel nr zie contact pagina).

Spooky2 is een programmeerbare frequentie generator via de USB kabel van een laptop. Na aanschaf van een generator ($100,--) en een paar accessoires via de webshop kunt u zelf beginnen met het behandelen van uzelf.

Velen hebben het effect daarvan zelf al ontdekt. Deze workshop behandelt de basis begrippen van de instellingen, beheer van de database, het aanmaken van eigen instellingen en opstellen van frequentielijsten. Na de workshop weet u hoe u de contactpads kunt gebruiken, de remote kunt instellen en welke golfvormen er zijn.

 

Inloopdag Kennismaking met Microscopie

Donderdag 27 december 2018

Bedoeld voor degenen die van plan zijn de cursus Levend Bloed Analyse te volgen.

Leuk voor een eerste kennismaking. De microscoop kan bekeken worden en getest. Er wordt geoefend om een sample te maken en de microscoop in te stellen.

Deze dag is gratis. Koffie en thee inbegrepen. Zelf lunchpakket meenemen.

Tijden 10.00 - 17.00 uur.

 

Cursus Levend Bloed Analyse

1e Sessie - 16, 17 en 18 januari 2019 - woensdag t/m vrijdag - 10.00 uur - 17.00 uur.

Aanmelding vooraf per mail of telefoon. 

Kosten 975,00 euro, betaling vooraf per faktuur.

Lesmateriaal inbegrepen.

Koffie en thee inbegrepen.

Lunchpakket graag zelf meenemen.

Faktuur en betaling per sessie van 500,00 euro is mogelijk.

Klasomvang maximaal 8 studenten.

 

2e sessie in overleg met de studenten.

De complete cursus bestaat uit 6 cursusdagen, verspreid over 2 sessies van 3 dagen. Dat biedt de gelegenheid om tussentijds de nodige ervaring op te doen met het nemen van samples en gebruik van de microscoop. Tussen de sessies wordt een afstand van ongeveer 3 maanden aangehouden, om voldoende de tijd te geven voor zelfstudie en het opdoen van praktijkervaring. Het theoretische deel zit voornamelijk in de 1e sessie. De 2e sessie bevat meer praktijk en stelt studenten in staat om bijvoorbeeld te leren omgaan met een donkerveld microscoop. U doet ook ervaring op met microfotografie. Studenten worden uitgenodigd om de foto’s van de voorgaande maanden mee te nemen en te bespreken welke conclusie uit de waarnemingen mogelijk zijn.
 

Inhoud van de cursus

 

Terugkomdag Levend Bloed Analyse

Woensdag 30 januari 2019

Een extra dag voor cursisten die de Levend Bloed Analyse gevolgd hebben. Doelstelling: Een bespreking van de Sanum Therapie, bespreking van meegenomen foto's en bijhouden van gemaakte vorderingen. Graag vooraf aanmelden per email of telefoon. Kosten 75,00 euro, betaling vooraf per faktuur.

Cursus Frequentie Therapie

in voorbereiding

Cursus Acupunctuur Theorie

in voorbereiding

Intensive Care For You | Biofysische Geneeskunde | BioResonantie  | ron.havenaar@kpnmail.nl