De apparatuur van Spooky

Het woord 'spooky' heeft niets te maken met spoken. Het was Albert Einstein die het woord bezigde in een uitspraak over de Quantum Mechanica, oftewel de moderne physica. Hierover later meer.

In de Quantum Mechanica wordt gesteld dat wanneer een substantie in twee delen wordt gesplitst, de beide delen een onlosmakelijke link hebben. Wanneer deel A en deel B van elkaar verwijderd worden dan blijft de link toch behouden. Wordt daarna iets veranderd aan deel A, dan gebeurt er tegelijkertijd iets omgekeerds in deel B. Stel de kernspin in A gaat van linksom naar rechtsom, dan gaat B van rechtsom naar linksom. De link tussen A en B wordt 'Quantum Entanglement' genoemd. In China is dit getest met een satelliet 400 km boven de aarde. Het blijkt wel degelijk te bestaan dit effect. Vreemd genoeg is er geen tijdverschil tussen de veranderingen in A en B, ongeacht de afstand tussen de beide componenten.

Er is dus geen uitwisseling van informatie. Een mogelijke technologische toepassing is de uitwisseling van een encryptie key die onzichtbaar en ontraceerbaar locatie A met B verbinden kan.

Dit mysterieuze effect werd door Einstein betiteld als 'Spooky action on a distance'. Het woord Spooky is dus niet iets wat te maken heeft met het geestenrijk maar met de moderne wetenschap.

John White is een electronica ingenieur die de roeping heeft om goedkope electronica te laten bouwen die met software te besturen is. Dit met als mogelijke toepassing om mensen met een laag budget in staat te stellen met behulp van frequenties iets te doen aan lichamelijke klachten. Natuurlijk wordt om financiele redenen de productie in China gedaan en kan iedereen zelf daar bestellen. Daarvoor heeft hij gebouwd:

De 5 MHz generator, USB ingang, 2 Output channels, ca. $ 100,-- bestelbaar in China. U vind de link op www.spooky2.nl

Gratis is de database met frequentielijsten. De software laat eigen scripts toe, alle golfvormen zijn manipuleerbaar: Sinus, zaagtand, damped sinus, blokgolf, etc. Max. output 20 volt.

Helaas staat er een belachelijk logo op maar dat mag de pret niet drukken voor dit voortreffelijke stukje low-budget electronica.

De GeneratorX USB ingang 2x 2 ouput channels, loopt door tot 40 MHz.

De GeneratorX beschikt over een programmeerbaar geheugen met 30 posities, waardoor standalone werken (zonder laptop) mogelijk is.

 

Voorbeeld van een complete set met versterker, Phanotron lamp (kathodebuis van kwartsglas met neon gas vulling), de frequentie generator, een PEMF (magnetische spoel) en een ultrasound transducer.

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie