OrthoMoleculaire Voeding

 

 

Voeding zit in de verdrukking. Al jaren staan in de pagina "Voedingsadviezen"op deze site al tips die een hulp zijn bij het verbeteren van de gezondheid. Inmiddels wordt steeds duidelijker hoeveel invloed goede voeding heeft op de gezondheid. Die invloed wordt sterker met het stijgen der jaren. Onze cellen takelen sneller af als we ze niet de juiste voedingsstoffen geven, of als we veel junkfood of genotmiddelen in ons lijf stoppen. Voeding wordt in hoog tempo geinfiltreerd door goedkope soja, E-nummers, en smaakprikkels uit de chemische industrie. Daardoor heeft de voedingsindustrie iets weg van de tabaksindustrie.

Wanneer zich tekorten aan vitaminen of mineralen hebben opgebouwd, zullen we er iets aan moeten doen. Gevarieerd en matig eten heeft succes. De voeding die door de landbouw wordt geproduceerd bevat al veel minder mineralen en vitaminen dan in 1950. Wanneer die produkten dan ook nog door een fabriek worden behandeld die het moet verpakken en vervoeren is het logisch dat dat slechts kan door het toevoegen van conserveringsmiddelen en andere chemicalien die het produkt aantrekkelijker maken. Dan moet daarna nog de tijd overbrugd worden tussen landbouwoogst, verwerking, opslag, verkoop en uiteindelijk het nuttigen. Daar kan maanden tussen zitten. Een kiwi uit Nieuw-Zeeland gaat eerst in de diepvries en komt misschien na 3 jaar bij ons op tafel. 

Er zijn voor verschillende klachten voedingssupplementen aan te bevelen die de tekorten in een kortere tijd oplossen. Dat is het doel van orthomoleculaire voeding.

Hannelore Havenaar-Kuenen kan u van advies dienen, want ze is sinds 2 jaar gediplomeerd OrthoMoleculair therapeut.

 

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie