De apparatuur van Spooky2

 

Het begon voor mij allemaal met de zoektocht naar een methode voor Rife technieken met moderne electronica. Naar mijn idee moest ik onderzoeken of Rife, Hulda Clark en Baklayan gelijk hadden. Zelf had ik in het verleden al een paar zappers in elkaar gesoldeerd naar het schema van Hulda Clarck. Maar ik vond het idee van een programmeerbare zapper een verbetering en ging op zoek. Ik vond verschillende apparaten, maar die waren buitennissig in prijs. Wat ik wilde was om te beginnen een frequentiegenerator die instelbaar was via een USB poort. Die waren er wel, maar duur en geen idee of dat enig positief effect zou hebben. Dus regelmatig op internet zoeken en weer afhaken. Anno 2000 was dat niet te vinden. Totdat ik een paar jaar geleden op Spooky2 terecht kwam. Ook dat trof mijn belangstelling aanvankelijk niet door het kinderachtige logo. Dat leek of kinderspeelgoed of hocuspocus. Maar toen bleek: 

Het woord 'spooky' heeft niets te maken met spoken. Het was Albert Einstein die het woord bezigde in een uitspraak over de Quantum Mechanica, oftewel de moderne physica.

In de Quantum Mechanica wordt namelijk gesteld dat wanneer een substantie in twee delen wordt gesplitst, de beide delen een onlosmakelijke link hebben. Wanneer deel A en deel B van elkaar verwijderd worden dan blijft de link toch behouden. Wordt daarna iets veranderd aan deel A, dan gebeurt er tegelijkertijd het spiegelbeeld in deel B. Stel de electronspin in A gaat van linksom naar rechtsom, dan gaat B van rechtsom naar linksom. De link tussen A en B wordt 'Quantum Entanglement' genoemd. In China is dit getest met een satelliet 400 km boven de aarde. Een deel van het sample bevond zich in het laboratorium, het andere deel in de satelliet. Een ultieme test dus. Het blijkt wel degelijk te bestaan dit effect. Vreemd genoeg is er geen tijdverschil tussen de veranderingen in A en B, ongeacht de afstand tussen de beide componenten. Conclusie: er loopt geen signaal van A naar B.

Als geen signaal van A naar B gaat, is er dus geen uitwisseling van informatie. Een mogelijke technologische toepassing is de uitwisseling van een encryptie key die onzichtbaar en ontraceerbaar locatie A met B verbinden kan. Dat maakt het voor hackers onmogelijk de key te onderscheppen.

Dit mysterieuze effect werd door Einstein betiteld als 'Spooky action on a distance'. Het woord Spooky is dus niet iets wat te maken heeft met spoken of het geestenrijk maar met de moderne wetenschap.

John White is een electronica ingenieur die de roeping heeft om goedkope electronica te bouwen die met software te besturen is. Dit met als mogelijke toepassing om mensen met een laag budget zelf in staat te stellen met behulp van frequenties iets te doen aan lichamelijke klachten. Natuurlijk wordt om financiele redenen de productie in China gedaan en kan iedereen zelf daar eenvoudig en goedkoop bestellen, zonder tussenkomst van een dealer.

 

De Spooky2 XM Generator

De 5 MHz generator, USB ingang, 2 Output channels, ca. $ 100,-- bestelbaar in China. U vindt hier de link op de webshop van Spooky2

Zeer uitgebreid is de database met frequentielijsten. De software laat eigen scripts toe, alle golfvormen zijn manipuleerbaar: Sinus, zaagtand, damped sinus, blokgolf, etc. Max. output 20 volt. De GRATIS SOFTWARE  is af te halen bij deze DOWNLOADLINK. Het heeft nut om deze software eerst op te halen, te installeren en dan te kiezen voor "nee, installeer drivers", en daarna programma starten. Wanneer u dan weer kiest voor "installeer drivers", maar daarna voor "nee" (niet verlaten) dan valt u in de demo modus en kunt u bij het tabblad "programs" de lijst met frequenties bekijken. Zeer leerzaam.

 

De Spooky2 GeneratorX

 

De GeneratorX USB ingang 2x 2 ouput channels, loopt door tot 40 MHz. ca. $ 580.-- Dus het gaat om een dubbele generator in 1 doos.

De GeneratorX beschikt over een programmeerbaar geheugen met 30 posities, waardoor standalone werken (afkoppelen laptop) mogelijk is. Eenvoudigweg geheugen laden via de USB kabel. Daarna afkoppelen, en starten zonder laptop. De gratis Spooky software heeft een set drivers die automatisch herkennen welke generatoren aan de USB kabel gekoppeld zijn. De link naar de webshop van Spooky2.

De Spooky2 aangesloten op een Remote

De Remote is een simpel accessoire dat een miniatuur Tesla spoeltje bevat en een klein neodymium magneetje. Plaats een paar nagels in de remote en geef uzelf een behandeling op afstand. Ik geloofde er aanvankelijk niet in, maar door te testen kwam ik er achter dat behandelen welsiwaar subtiel is, maar wel degelijk effekt heeft.

 

 

De Spooky2 XM Generator, plus versterker plus plasma lamp

 

Voorbeeld van een complete set met Spooky2 XM Generator  versterker, Phanotron lamp (kathodebuis van kwartsglas met helium gas vulling), een PEMF (magnetische spoel) en een ultrasound transducer.

Dit is een complete methode voor Rife technieken. De meeste toepassingen vind ik in de frequentielijsten van Hulda Clark (HC). Alle hoge frequenties tot 3.5 MHz zijn toepasbar zonder carrier signaal. Een complete set, afhankelijk van de gekozen accessoires kost vanaf ca. $ 1600,--. Daarmee is de prijs ook ongehoord laag. Ik kan me herinneren dat ik de bouwtekeningen al had klaarliggen voor een zelfbouwproject. De prijs van alleen de electronische onderdelen kwam al uit op ca. $ 3000,- en dan nog de arbeid van solderen, monteren, natesten en hopen dat hij werkt. Op dat moment kwam de melding dat er een complete set zoals hier afgebeeld te koop was. Ik heb me geen seconde bedacht. De link naar de webshop van Spooky2.

 

De Spooky Scalar set - een miniatuur Tesla spoel en hoge frequentiegenerator

 

 

Dit is een methode uit 1920 met een nieuwe techniek: Tesla wilde draadloze communicatie apparatuur maken. Daartoe bouwde hij de fameuze bifilaire coil en een hoge spanning vonkenregen om de benodigde frequenties te genereren. Nu is tegenwoordig een chip met een laag voltage simpelweg in te bouwen die hoge frequenties genereert, zonder de storende invloed van hoge voltages en vonkenregens (om nog maar niet te spreken van de storing op de apparatuur van de buren en brandgevaar door vonkenregens).

De set bestaat uit 2 identieke spoelen die getuned zijn. Voor wie zin heeft in de theorie te duiken die handelt over de gedachten van Tesla en de moderne theorie over scalaire golven kan hier op de engelstaligepagina "Scalar Waves" kijken.

De scalar set kost ca. $ 1600.-- en is daarmee een stuk goedkoper dan de experimenteer kit van K. Meyl. De funktie van de uit 2 delen bestaande set is, dat er tussen de twee antennes een gesloten electrische veld bestaat. Dat veld is moduleerbaar met een Spooky2 XM generator en kan dus specifiek inwerken op een gekozen frequentie. Mijn eerste test was een vriend die last had van een 'frozen shoulder': die was binnen 30 minuten "ontdooid". De link naar de webshop van Spooky2scalar.

 

Er staan een aantal introductie videos van mijn SPOOKY2 cursussen op YouTube.

Hier volgt de link: spooky2 havenaar - YouTube

Hier is de link voor beheer van het geheugen van de GeneratosX: Spooky2 GeneratorX GenMem4NL upload to memory

 

 

Intensive Care For You | Biofysische Therapie | BioResonantie  | Zie contactpagina voor lokatie