Intensive Care For You
De site voor Biofysica

De Hunter 4025 Metapathia

Een nieuwe ontwikkeling in het domein van de bioresonantie is het testen van minuscule electrische velden die ontstaan in het lichaam zelf. Deze velden worden gemeten met behulp van een infra-rood emitter / sensor, die als een koptelefoon op de oren worden geplaatst. Er wordt een frequentie profiel gemaakt van de opgevangen response. Daarna wordt met behulp van spectraal analyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten response en de frequentie profielen uit de database van standaard profielen van gezonde mensen, orgaantypen, de verschillende celtypen per orgaan, maar ook van ziektebeelden, bacterien, virussen, etc.

De gemeten punten worden in een grafisch beeldscherm geplaatst en voorzien van een puntenscore. In de testuitslag wordt ook een waarschijnlijkheids berekening toegevoegd gelinked aan de meest waarschijnlijke oorzaak. Hieronder is een voorbeeld getoond van de scan van het oog. In dit geval werd op het linkeroog een beginnende staar gezien, en de persoon die aan de scan meedeed kon bevestigen dat hij in het linkeroog een grijze vlek begon te zien.


Een wonderbaarlijke scanner die dingen zichtbaar maakt in een oogwenk. Een full body scan kan op de automatische piloot worden uitgevoerd. Deze verbluffende techniek zal in de toekomst zeker meer opzien gaan veroorzaken. Vergeleken met andere test methoden in de bioresonantie is dit werkelijk de combinatie van gemak en veiligheid. Ik zou me kunnen voorstellen dat iedere opticien of fysiotherapeut zo'n apparaat in zijn winkel zou willen hebben. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat iemand met klachten komt die moeilijk in beeld te brengen zijn met de Hunter. Vaak ligt het dan aan een andere oorzaak dan verwacht.

Hetzelfde geldt voor physiotherapie. Het zou nuttig kunnen zijn, voordat iemand een massage krijgt, dat er een scan gemaakt wordt van de ruggewervels. De Hunter scanner kan alle wervels van de wervelkolom in kaart brengen en laten zien waar er problemen zijn. De scan geeft ook aan of bijvoorbeeld bij de tussenwervelschijven de zenuwen van de wervelkolom bekneld zitten. Hier rechts volgt weer een voorbeeld.

In dit geval zijn er twee wervels die aandacht behoeven. Bij navraag bleek dat de persoon zich meer dan 25 jaar geleden had vertild en op die lokatie schade aan de tussenwervel schijven had opgelopen. Met andere woorden ook hier was de scan weer nauwkeurig.Spooky2


Contact


Home