Intensive Care For You
De site voor Biofysica

Spooky2 Apparatuur

Het begon voor mij allemaal met de zoektocht naar een methode voor Rife technieken met moderne electronica. Naar mijn idee moest ik onderzoeken of Rife, Hulda Clark en Baklayan gelijk hadden. Zelf had ik in het verleden al een paar zappers in elkaar gesoldeerd naar het schema van Hulda Clarck. Maar ik vond het idee van een programmeerbare zapper een verbetering en ging op zoek. Ik vond verschillende apparaten, maar die waren buitennissig in prijs. Wat ik wilde was om te beginnen een frequentiegenerator die instelbaar was via een USB poort. Die waren er wel, maar duur en geen idee of dat enig positief effect zou hebben. Dus regelmatig op internet zoeken en weer afhaken. Anno 2000 was dat niet te vinden. Totdat ik een paar jaar geleden op Spooky2 terecht kwam. Ook dat trof mijn belangstelling aanvankelijk niet door het kinderachtige logo. Dat leek of kinderspeelgoed of hocuspocus. Maar toen bleek:

Het woord 'spooky' heeft niets te maken met spoken. Het was Albert Einstein die het woord bezigde in een uitspraak over de Quantum Mechanica, oftewel de moderne physica.
In de Quantum Mechanica wordt namelijk gesteld dat wanneer een substantie in twee delen wordt gesplitst, de beide delen een onlosmakelijke link hebben. Wanneer deel A en deel B van elkaar verwijderd worden dan blijft de link toch behouden. Wordt daarna iets veranderd aan deel A, dan gebeurt er tegelijkertijd het spiegelbeeld in deel B. Stel de electronspin in A gaat van linksom naar rechtsom, dan gaat B van rechtsom naar linksom. De link tussen A en B wordt 'Quantum Entanglement' genoemd. 

In China is dit getest met een satelliet 400 km boven de aarde. Een deel van het sample bevond zich in het laboratorium, het andere deel in de satelliet. Een ultieme test dus. Het blijkt wel degelijk te bestaan dit effect. Vreemd genoeg is er geen tijdverschil tussen de veranderingen in A en B, ongeacht de afstand tussen de beide componenten. 

Conclusie: er loopt geen signaal van A naar B.
Als geen signaal van A naar B gaat, is er dus geen uitwisseling van informatie. Een mogelijke technologische toepassing is de uitwisseling van een encryptie key die onzichtbaar en ontraceerbaar locatie A met B verbinden kan. Dat maakt het voor hackers onmogelijk de key te onderscheppen.
Dit mysterieuze effect werd door Einstein betiteld als 'Spooky action on a distance'. Het woord Spooky is dus niet iets wat te maken heeft met spoken of het geestenrijk maar met de moderne wetenschap.

John White is een electronica ingenieur die de roeping heeft om goedkope electronica te bouwen die met software te besturen is. Dit met als mogelijke toepassing om mensen met een laag budget zelf in staat te stellen met behulp van frequenties iets te doen aan lichamelijke klachten. Natuurlijk wordt om financiele redenen de productie in China gedaan en kan iedereen zelf daar eenvoudig en goedkoop bestellen, zonder tussenkomst van een dealer.

De XM Generator

De 5 MHz generator, USB ingang, 2 Output channels, ca. $100,-- bestelbaar in China. U vindt hier de link op de webshop van Spooky2 De zeer uitgebreide software bevat een database met frequentielijsten. De software laat eigen scripts toe, alle golfvormen zijn manipuleerbaar: Sinus, zaagtand, damped sinus, blokgolf, etc. Max. output 20 volt. De GRATIS software  is af te halen bij deze DOWNLOADLINK. Het heeft nut om deze software eerst op te halen, te installeren en dan te kiezen voor "nee, installeer drivers", en daarna programma starten. Wanneer u dan weer kiest voor "installeer drivers", maar daarna voor "nee" (niet verlaten) dan valt u in de demo modus en kunt u bij het tabblad "programs" de lijst met frequenties bekijken. Zeer leerzaam.

De GeneratorX beschikt over een programmeerbaar geheugen met 30 posities, waardoor standalone werken (afkoppelen laptop) mogelijk is. Eenvoudigweg geheugen laden via de USB kabel. Daarna afkoppelen, en starten zonder laptop. De gratis Spooky software heeft een set drivers die automatisch herkennen welke generatoren aan de USB kabel gekoppeld zijn. De link naar de webshop van Spooky2.

De Generator X 

USB ingang 2x 2 ouput channels, loopt door tot 40 MHz. ca. $580.-- Dus het gaat om een dubbele generator in 1 doos.

  

Het meest bijzondere accessoire van Spooky2  is de Remote

De Remote is een simpel accessoire dat een miniatuur Tesla spoeltje bevat en een klein neodymium magneetje. Plaats een paar nagels in de remote en geef uzelf een behandeling op afstand. Ik geloofde er aanvankelijk niet in, maar door te testen kwam ik er achter dat behandelen met een remote wel heel erg subtiel is, maar een onmiskenbaar effekt heeft. Dat wil zeggen: als je weet wat je moet doen!

Je moet om effect te hebben de naam van de pathogeen weten of de aandoening. Heb je geen idee dan is het een 'shot in the dark' en gebeurt er niet veel. Mijn favoriet is de remote preset: H-Bomb, 20 volt


De Spooky Scalar set is een miniatuur Tesla spoel en hoge frequentie generator 

Dit is een methode uit 1920 met een nieuwe techniek: Tesla wilde draadloze communicatie apparatuur maken. Daartoe bouwde hij de fameuze bifilaire coil en een vonkenregen met een hoog voltage om de benodigde frequenties te genereren.  Nu is tegenwoordig een chip met een laag voltage simpelweg in te bouwen die hoge frequenties genereert, zonder de storende invloed van hoge voltages en vonkenregens (om nog maar niet te spreken van de storing op de apparatuur van de buren en brandgevaar door vonkenregens).  De funktie van de uit 2 delen bestaande set is, dat er tussen de twee antennes een gesloten electrisch scalar veld bestaat. Dat veld is moduleer-baar met een Spooky2 XM generator en kan dus specifiek inwerken op een geselecteerde aandoening. Mijn eerste test was een vriend die last had van een 'frozen shoulder': die was binnen 30 minuten "ontdooid". Hij had al een paar keer een spuit van de dokter gehad, maar die hielp niet. Dit dus wel.

De scalar boxen is bestelbaar voor rond de 1600 euro via spooky2scalar.com
Onze Voeding


Physics


Home