Intensive Care For You
De site voor Biofysica

CONTACT

Disclaimer


Niets op deze website mag op geen enkele wijze met welke bedoeling dan ook, worden verveelvoudigd en / of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Intensive Care For You.

De site heeft als doel om een zo goed mogelijke informatiebron te zijn op het gebied van gezondheid, orthomoleculaire en energetische therapieën.

De geboden informatie dient niet ter vervanging van deskundig medisch advies. Het is aan te raden in geval van gezondheidsklachten of ziekte een huisarts te raadplegen. Het gebruik van informatie op de site is op eigen verantwoordelijkheid.

Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging. Zodra bekend is dat de cursus/seminar doorgaat, ontvangt u de factuur, daarna dient het cursusgeld betaald te zijn voor aanvang van de betreffende cursus. Korte cursussen worden in één keer gefaktureerd. Desgewenst vindt fakturering plaats per te volgen lesdag.

Op de agenda staan ook cursussen vermeld die gegeven worden bij OPFG in Vianen. Daarvoor kunt u zich melden bij contact@opfg.nl via de mail of via het contactformulier van www.opfg.nl.

Hieronder vind u mijn contactformulier,

Disclaimer

Complementaire zorg (vroeger: alternatieve therapie) betekent letterlijk ‘aanvullende zorg’. Deze zorg komt dus niet in de plaats van de reguliere medische of gangbare zorg maar vormt daarop een aanvulling.

Onder complementaire zorg kan worden verstaan: Acupunctuur, kruidenleer, voetreflexmassage, algemene massage, voedingsadviezen, psychotherapie, coaching, Bachbloesemtherapie, etc.  Acupunctuur, electro-acupuntuur, homeopathie, orthomoleculaire voeding, bioresonantie, levend bloed analyse, kruidenleer, en andere alternatieve therapievormen worden door de reguliere medische wetenschap niet erkend.

Wanneer u medicijnen gebruikt wordt u aangeraden deze te blijven gebruiken. Het is mogelijk dat na verloop van tijd uw toestand vooruitgaat en dat u overweegt uw medicatie te veranderen of af te bouwen. Dat mag u nooit doen zonder uw arts te raadplegen. Vooral als het gaat om anti-depressiva, het gebruik van bloedverdunners of bloeddruk medicijnen kan een negatieve wending nemen als u op eigen initiatief stopt. Uw arts kan u begeleiden in een geleidelijke afbouw van medicatie. Meestal zal eerst een regulier onderzoek daarvoor nodig zijn. Wij staan positief tegenover de reguliere medische zorg. Mocht tijdens een consult blijken, dat uw klacht professionele hulp vereist, dan verwijzen wij u door naar een arts.Seminar AgendaHome