Intensive Care For You
De site voor Biofysica

De Bicom brengt uw leven in Balans

HDe Bicom is een apparaat dat bestaat uit een audioversterker, een set complexe filters en een draadspoel als uitgang. Wanneer aan de ingang van de versterker een signaal wordt aangebracht dat precies die frequentie aanbiedt die de cellen van ons lichaam nodig hebben, dan onstaat er resonantie en krijgt het lichaam de kans zich op een nieuw evenwicht in te stellen. Het kost enige tijd om uit te zoeken welke frequenties nodig zijn om dat doel te bereiken, maar hoe nauwkeuriger de juiste parameter instellingen worden gedaan, hoe treffender het effekt.

Hieronder staat een tekening die een indruk geeft van het werkingsprincipe.


Met deze methode zijn behandelingen mogelijk voor een breed scala aan mogelijkheden:

  • gevoeligheid voor pollen
  • stimuleren fitheid
  • stimuleren afweersysteem
  • ondersteuning bij afvallen
  • ondersteunen bij stoppen met roken
  • ondersteuning van ontgifting na ziekte
  • voedingsintolerantie 
  • emotionele hulp bij stress

De reden dat deze methode werkt, is verklaarbaar door aan te nemen dat de afweercellen beter functioneren wanneer de celcommunicatie verbetert. Denk bijvoorbeeld aan overgevoeligheidsreakties. Ik heb dit getest op mezelf met mijn overgevoeligheid voor berkenpollen. Tijdens het voorjaar de katjes van de berken geplukt en het stof uitgeklopt en in een reageerbuis gedaan, aan de ingang van de versterker aangelegd, programma afgewerkt. Ik ben nu al 9 jaar klachtenvrij. Afgelopen jaar (2019) opnieuw moeten behandelen na een stofregen afkomstig uit de sahara in april; het heeft weer prima geholpen. Aan de ingang van de versterker: een opgerold plakbandje met stof van de voorruit van mijn auto en een beetje snot uit mijn neus in een zakdoekje.

Ook mentaal is het mogelijk weer in balans komen. Wat kunt u er zelf aan doen? Besef dat allerlei dingen rondom u een sterke invloed hebben. Deze invloeden zijn echter zo vanzelfsprekend dat er niet direct meer een gewaarwording  uit voortvloeit. Een voorbeeld: Recentelijk werd iemand op straat ernstig mishandeld. De politie laat een straatvideo vertonen. De media reageren met de mededeling dat het vertonen van deze video ook kopieergedrag in de hand zou kunnen werken. En de tv programma's dan? Geweld, criminaliteit, drank- en drugsgebruik worden in films uiterst geraffineerd in beeld gebracht. Is dat werkelijk amusement? Voelt u zich daartoe aangetrokken? Het idee van resonantie is, dat u onontkoombaar gaat meeresoneren met dat wat u bij uzelf toelaat. De stress die dat veroorzaakt, doet iets met uw lijf. In nederland is meer dan een miljoen mensen aan de antidepressiva. Dus we doen iets verkeerd.

Ga voor de aardigheid eens op een koude winderige dag naar het strand. Dan is er niemand. Ga dan vlak bij het water op een krukje zitten en laat de bruisende donder van de branding op u inwerken. Neem er dan een uurtje de tijd voor en luister naar wat de schepping u te vertellen heeft. Wanneer u thuiskomt, neem dan uw vaste besluit om uw teruggevonden balans te behouden. Laat alleen positieve energie op u inwerken. Tracht een open en eerlijke analyse te maken van uw leven. Erken uw fouten en breng uw relaties met anderen in het reine. Uw ziel wordt een paar kilo lichter en daardoor krijgt u fysiek ook meer lucht.