Intensive Care For You
De site voor Biofysica

Intensive Care For You


Sommige van de methoden uit de natuurgeneeskunde zijn al zeer oud, zoals acupunctuur of het gebruik van kruiden; terwijl andere methoden een moderne toepassing vertegenwoordigen, zoals het behandelen met laser, (ultrasoon-) geluid of elektromagnetische frequenties.

Een van de ultramoderne ontwikkelingen is de technologie om met behulp van frequentie profielen te achterhalen uit welke chemische bestanddelen een substantie bestaat: atoom-spectrometrie, kernspinresonantie-spectrometrie of ultraviolet-spectrometrie. Sommige van deze technieken zijn geschikt voor de toepassingen in de medische wereld, of worden bijvoorbeeld gebruikt door forensische detectives.
Bioresonantie is een van de toepassingen uit de recente technologie met betrekking tot trillingsvelden met specifieke frequenties. De BICOM apparatuur die wij gebruiken is onder andere van de duitse firma Regumed, omdat wij dat de meest flexibele en veelzijdig inzetbare apparatuur vonden voor vrijwel alle doeleinden.


De praktijk is vanaf 1 december 2021 gesloten.

De cursussen zullen echter gewoon doorgaan, omdat praktisch alle lessen ONLINE verlopen via een Zoom verbinding.

Op deze site zult u informatie aantreffen met betrekking tot het bevorderen van de gezondheid met behulp van methoden die ontleent zijn aan de fysica of natuurkunde.


De Hunter Metapathia 4025

Levend Bloed analyse met de donkerveld microscoop

 Ons beste paard van stal: De Bicom Optima

.

    Spooky2
    Het gebruik van electro-magnetische velden van specifieke frequenties is heel effectief. Een van de interessante  en betaalbare tools die beschikbaar kwamen, zijn de frequentie generatoren van Spooky2 en accessoires.
Bioresonantie
Physics
Contact