Intensive Care For You
De site voor Biofysica

Over ons

Lang geleden begon ik in de acupunctuur geinteresseerd te raken, min of meer door toeval.  Begin jaren tachtig was in Nederland de acupunctuur nog redelijk nieuw. Bijna niemand deed dat en een cursus was ook moeilijk te vinden. Genezen met naalden was iets wat onmogelijk leek, maar echter in de praktijk verbazingwekkend genoeg wel bleek te werken, en zo werd de basis gelegd voor een blijvende interesse.

Bovendien bleek de docent, Dhr. van Bekhoven uit Eindhoven, erg goed te kunnen testen met electroapparatuur. Hij testte bij mij een litteken op beide longen ten gevolge van een longontsteking. Flauwekul, dacht ik, want ik was me van geen probleem bewust. Mijn moeder daarentegen vertelde me dat ik als baby een dubbele longonsteking had opgelopen. En dat ik gelukkig antibiotica had gehad, anders was het met mij snel afgelopen geweest. Kennelijk had deze man iets geconstateerd, wat anderen gemist zouden hebben.

Later ben ik colleges gaan lopen bij de chinezen in Amsterdam, CMC op de Geldersekade; een geweldige ervaring. En een cursus elektroacupunctuur gevolgd, bij Cor van Velzen van de VBAG, die als doel had om met een metertje en testampullen uit te zoeken welke oorzaken aan een klachtenpatroon ten grondslag liggen. Een aantal jaren geleden werden wij in de familie geconfronteerd met kanker. Omdat het mijn zus was, wilde ik kosten noch moeite sparen om haar erdoor te trekken. Zoekende naar een nieuw elektroacupunctuur apparaat stuitte ik op de Bicom. Bij de introductiedag kwam ik iemand tegen die al voor een derde apparaat kwam, omdat zijn praktijk zo snel groeide. Ik ging me verdiepen in de bioresonantie. Omdat ik afgestudeerd ben in de Natuurwetenschappen, met als specialisatie gezondheidkunde en toxicologie, was het voor mij al snel duidelijk hoe de werking te verklaren is: ons DNA is een fractal antenne en is bijzonder gevoelig voor specifieke frequenties. Ik heb alle seminars gelopen die voor de Bicom gegeven werden en pakte het snel op in de praktijk.

Na een twee operaties, een serie chemo's en 30 bestralingen was mijn zus bijna levenloos. Maar de behandelingen met de Bicom hielpen fantastisch. Omdat alle lymfeklieren uit de oksel waren verwijderd, had de behandelend arts gezegd dat ze een nylon kous om de arm moest doen wegens te verwachten oedeem ontwikkeling.

De Bicom beschikt over programma's voor lymfe stimulatie, verbetering stofwisseling, stimulatie celregeneratie bij een litteken, verbeteren afweersysteem, verbetering bloedwaarden, etc. Het zijn er honderden. Die hebben we allemaal gedaan. Ze was relatief snel weer 'up en running', voelde zich weer fit en heeft absoluut geen oedeem in de arm gekregen. De specialist vond dat wel heel opmerkelijk.

Nu na jaren van ervaring kan ik zeggen dat de Bicom een fantastisch apparaat is. De collega's die ik spreek, vertellen allemaal hetzelfde: De Bicom werkt echt. Inmiddels is de microbiologie toegevoegd aan mijn interesses. Ook dit is door de praktijk ontstaan. Een van de mensen die ik behandelde, ging zonder mijn medeweten naar een duitse therapeut om zijn bloedbeeld te laten testen. Hij kwam terug met microscopie foto's en toonde mij de bacterien en parasieten die in het bloed te zien waren, maar die de elektronische test met de Bicom al had aangegeven. Dat was een eyeopener voor mij. Die keer daarop ben ik samen met hem op bezoek geweest bij deze duitse therapeut om de bloedtest mee te maken. Sinds die tijd heb ik zelf een microscoop aangeschaft en de benodigde curssen gevolgd.

Terugblikkend besef ik, dat blijven leren een 'must' is en dat geeft ook veel voldoening. Wie weet wat ik nog voor anderen kan betekenen. Al was het maar via het doorgeven van de kennis aan de volgende generatie van studenten.


Seminar Agenda


Contact


Home